Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /data/web/www.tiszaviragfesztival.hu/ci_system/plugins/nusoap.php on line 7382

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Creating default object from empty value

Filename: plugins/nusoap.php

Line Number: 75

Általános tudnivalók

Általános információk a 2018. évi Szolnoki Tiszavirág Fesztiválról.


HÁZIREND LETÖLTHETŐ ITT

NYITVATARTÁS

A fesztiválon lévő értékesítők, kiállítók napi nyitvatartási rendje idén a következőképpen alakul,

Kedd 16:00-01:00
Szerda 16:00-01:00
Csütörtök 16:00-01:00
Péntek 16:00-03:00
Szombat 16:00-03:00
Ez annyit jelent, hogy a nyitási időpont ettől lehet korábban, de a zárási időpontok a kiállítóknak kötelezően betartandó!


HANGFOGLALÓ PROGRAM
A Hangfoglaló Program és a Tiszavirág Fesztivál évekkel ezelőtt egymásra talált és a partneri viszony továbbra is töretlen, hiszen a célok és a lehetőségek ideális találkozásáról van szó, nevezetesen a színvonalas zenei produkciók, feltörekvő zenekarok bemutatkozási lehetőségéről. Az idei évben a Hangfoglaló Program keretében 5 zenekar is fellép a fesztiválon.

Az NKA HANGFOGLALÓ  PROGRAM célja a magyar könnyűzene támogatása, színvonalas produkciók fellépési lehetőségeinek és népszerűsítésének elősegítése. A Program kilenc alprogramból áll: induló zenekarokat, vidéki klubokat, helyi és kisközösségi tv-ket, rádiókat, print és online médiát, előzenekaros formációkat, nemzetközi turnékat támogat pályázatok révén, és külön alprogramok segítik a magyar könnyűzenei örökség megőrzését, a zenei menedzsment-oktatást, a jogdíjbevételek növekedését és vidéki tehetségkutatók támogatását. 

A Hangfoglaló Program szervezésében idén a Tiszavirág Fesztiválon fellép:
Aurevoir,
The Mabon Dawud Republic,
Papaver Cousins,
I Am Soyuz
és
Shaib
o. 



ZENEKANAPÉ 

Csináltad már a Tisza- parton? Itt az ideje!

A tavaly indított hiánypótló Zenekanapé programunkon akusztikus bemutatkozásra adunk lehetőséget péntek és szombat este 6 és 9 óra között. A feltörekvő zenekarok, előadók az utczamelódia muzsikusok rutinjával és némi apróval lehetnek gazdagabbak.  A kalap alap! Aprópénzzel bátorítsuk őket a rögös úton!
Info, jelentkezés: zenekanape@tiszaviragfesztival.hu


KERÉKPÁRTÁROLÓ
 
Autó helyett gyertek bicajjal, mert tekerni jó, zöldterületen vagyunk, bánjunk rendesen a környezettel, ha már megadatott nekünk ez a csodásan hangulatos folyópart. És hogy ne kelljen aggódni a drótszamár hogyléte 
miatt, a kerékpárok felvigyázását elkerített területen biztosítjuk 16:30 és 01:30 között.
Parkolás ára 300.- Ft/ bringa


 
"TISZAVIRÁG  GYEREKVILÁG":

Gyermekfoglalkoztató és baba- mama szervízpont
Porontyoddal fesztiváloztál, de kószálnál egy kicsit egyedül is? Őt nyugodtan bízd ide!
A Csillagpor Alapítvány játékkal, mesével, zenével, kézművességgel és szeretettel várja a gyerekeket a fesztivál 5 napján 16:30 és 20:30 között 250 Ft / 30 perc áron.
 


 
KARSZALAG GYEREKEKNEK

A gyerekkel érkezők az Info Pont faházban (Borházak Utcája, legelső faház) karszalagokat vehetnek át, amelyeken feltüntetjük a gyermek nevét és a kísérő felnőtt telefonszámát. Ugyanez a karszalag a "Tiszavirág Gyerekvilág" foglalkoztatóban is térítésmentesen megkapható.




CSALÁDBARÁT MUNKAHELY A TISZAVIRÁG FESZTIVÁL
 
A fesztivál idején segítő kezet nyújtunk a Csillagpor Alapítvány programjával.
„Tiszavirág Gyerekvilág” gyerekfoglalkoztató területén a fesztivál idején 16:30 és 20:30 között a rendezvény 5 napján át térítésmentesen vigyázunk munkatársaink, borászok, kézművesek, hangtechnikusok, takarítók, színpadmesterek, pálinkások, szakácsok, építők, villanyszerelők, biztonsági őrök, roadok, sörfőzők, info- pontosok, zenekarkísérő tolmácsok, önkéntesek (ésatöbbifelnemsoroltpartner) gyermekeire, hogy az egyensúlyt a munka és család között minél inkább támogassuk.



KÉZMŰVES JÁTSZÓHÁZ

Az Aranyos Szeglet Waldorf Általános Iskola és Óvoda kézműves játszóházában hagyományos kézműves technikákkal és eszközökkel percek alatt elkészíthető fajátékokat (pörgettyű, röppentyű,állatfigurák, faautók, nádból népi hangszerek, fonálból kötélveréssel ugrókötél) készíthetnek az érdeklődő csemeték.


A TISZAVIRÁG FESZTIVÁL POHARA
 
Bővítheted újabb egyedi borospoharakkal készletedet!
A rendezvényen 4,2 dl -es, logózott (viszonyításként a logó legalja jelöli az 1 dl-t) jó minőségű boros kelyhet értékesítünk.
Ára változatlanul 800 forint.


KERÉKPÁROS KÖZLEKEDÉS A RENDEZVÉNY TERÜLETÉN

Tolva.

Rolleres közlekedés a rendezvény területén
Tolva.



KUTYABARÁT FESZTIVÁL

Ha megszomjazott a kedvenced, akkor az infopontnál kérhetsz számára ivóvizet.
Jogszabályt betartva:
Minden méretű kutyát pórázon vezetve, az arra kötelezett fajtákat  mindenképpen és pszichés terhelés miatt egyéb fajtának indokolt a szájkosárral lehet a rendezvény területén. A biztonságiőr köteles a házirendet betartatni.





 
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu