Fellépők

Antonia Vai

PálinKaLand színpad (Tisza Park) - 2017. június 17. (szombat)

Antonia Vai
A hazai könnyűzenei élet egy igen különleges gyöngysze, egy senkivel össze nem téveszthető hang, egy karakteres és temperamentumos előadó, aki egyedi szövegvilágú és sajátos atmoszférájú dalaival senkit sem hagy hidegen. 

Morvai Antonia, művésznevén Antonia Vai, Svédországban született magyar szülők gyermekeként, és a stockholmi mindennapokra ráunva, 2013-ban Magyarországra érkezett, hogy jobban megismerje gyökereit. A siker azonban olyan hirtelen utolérte nálunk, hogy a pár hónapra tervezett látogatás  a mai napig sem ért véget. Magyar zenészekből álló zenekarával, az Antonia Vai Banddel rendszeresen koncerteznek. Antonia Vai jelenleg meghatározó színfoltja, mi több, utánozhatatlan jelensége a budapesti (és egyre inkább a vidéki) klubéletnek.

Bánfi Miklós
A kézműves vásár utánozhatatlan hangulatáról Bánfi Miklós zongorista gondoskodik.
Tompos Kátya
Tompos Kátya koncertje egy varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar, és orosz nyelven.
Harcsa Veronika
Harcsa Veronika generációjának egyik legsokoldalúbb és legkiemelkedőbb énekese, aki Magyarországon túl egyre inkább kivívja a nemzetközi jazzközönség figyelmét is. 
Kamilka és a Pesti Sikk
A Kamilka és a Pesti Sikk zenekart 2013-ban alakította meg Kiss Kamilka és Lőrincz Ádám. Az együttes kezdetben a 20-as és a 30-as évek magyar sanzonjait dolgozta fel, majd megszülettek ...
KIEMELT TÁMOGATÓINK