Fellépők

Chuck Berry emlék koncert

Maláta színpad (Tiszai hajósok tere) - 2017. június 12. (hétfő)

Chuck Berry emlék koncert
​„Ha a rock ’n’ rollnak más nevet kéne adnunk, akkor Chuck Berrynek hívnánk” – mondta egyszer John Lennon, míg Jerry Lee Lewis édesanyja egy alkalommal azt mondta fiának: „Te és Elvis elég jók vagytok, de nem vagytok Chuck Berry.”


Ha a világ legnagyobb zenészei – beleértve Mick Jaggert, Keith Richardsot, Bruce Springsteent, Joe Perryt vagy Eric Claptont – azt mondják, hogy Chuck Berry volt a rock ’n’ roll alfája és omegája, ő pedig magáról azt, hogy a királya, akkor az úgy is van. Bár a legtöbbek szerint nem volt egy könnyen kezelhető ember (a lehető legfinomabban fogalmazva), annyira szerették és tisztelték őt azért, amit a rock ’n’ roll-lal és rock ’n’ rollért tett, hogy senki nem tudott rá haragudni. „Ő az egyetlen ember, aki megütött, és nem ütöttem vissza” – mondta Keith Richards az idén március 18-án, 90 éves korában elhunyt legendáról.
Az embert, aki olyan dalokkal ajándékozta meg a világot, mint a Johnny B. Goode, a You Never Can Tell, a Roll Over Beethoven vagy a Rock and Roll Music, és az embert, aki elintézte, hogy aki megtér a rock and roll hitre, örökké fiatal maradhasson, a Chuck Berry Emlékzenekarba tömörülve egy sor kiváló hazai zenész ünnepli a Tiszavirág fesztiválon.
Az est fellépői: Fekete Jenő, Bacsa Gyula, Vörös Gábor, Jókay Árpád, Boda Gábor Zivatar, Zsiros Csaba, Póka Egon Experience: Póka Egon, ifj. Tornóczky Ferenc, Szakadáti Mátyás, Závodi János, Benőcz Kata, Erős Péter

Tompos Kátya
Tompos Kátya koncertje egy varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar, és orosz nyelven.
Szeder
Szeder, azaz Szeder-Szabó Krisztina a Kőbányai Zenei Stúdióban végzett, a Francia Sanzonverseny díjazottja, a Kecskeméti Utcazenész Találkozó fődíjasa.
Gypo Circus
A zenekart öt gyökeresen eltérő zenei és társadalmi háttérrel rendelkező muzsikus hozta létre. A tagok régi álma volt egy olyan zenekar létrehozása, ahol az ethno és az indie (bármit ...
Papa Jazz Seven
A zenekar alapvetően a dixieland, ragtime és tradicionális jazz műfaját képviseli. Az éneknek nagyon fontos szerepe van a műsorunkban, főleg magyar nyelven. Három énekes is ...
KIEMELT TÁMOGATÓINK