Fellépők

Denaley Davidson (NZ)

- 2018. június 19. (kedd)

Denaley Davidson (NZ)
Denaley Davidson, aki már nyolc szólólemezt mondhat magáénak, Új-Zéland egyik legelismertebb művésze. 

2013-ban elnyerte a legjobb country albumért járó díjat, három egymást követő évben ő kapta a legjobb country dalért járó elismerést, és egy olyan díjjal is büszkélkedhet, amivel kevesen: 2010-ben ő nyerte Berlinben a Saddest Song World Champion, az a „Világ legszomorúbb dalért” járó világbajnoki címet. Az amerikai blues és country gyökerekből táplálkozó zenéje, a Nick Cave-től is ismert „gyilkos balladák” mondakör ihlette sötét mondanivalója, és multiinstrumelista, egyszemélyes zenekaros előadásai úgy ragadják magával a hallgatót, mint a halál éjfélkor egy lápvidéken, teliholdkor. Félelmetesen jó lesz.

Swing á la Django
A Magyarországon és külföldön már egyaránt sokszor bizonyított tagokból álló Swing à la Django együttes egy innovatív, hattagú zenekar.  
Krokodill
A Krokodill Duó igazi latinos, vidám hangulatot varázsol, repertoárjukban rumba, cumbia, andalító és vérpezsdítő latin-amerikai dallamok szerepelnek.
Aurevoir
2015. márciusában indult útjára a zsámbéki fiatalokból álló aurevoir. zenekar. Már a kezdetektől fogva koncepciózusan jelen volt zenéjükben a sokszínűség.
Krakow street Band (PL)
A Krakow Street Band kilenc profi zenészből áll, akik különböző zenekarokban játszanak, és a helyiek illetve a turisták nagy örömére gyakran összegyűlnek Krakkó fő terén, és ...
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu