Fellépők

Denaley Davidson (NZ)

- 2018. június 19. (kedd)

Denaley Davidson (NZ)
Denaley Davidson, aki már nyolc szólólemezt mondhat magáénak, Új-Zéland egyik legelismertebb művésze. 

2013-ban elnyerte a legjobb country albumért járó díjat, három egymást követő évben ő kapta a legjobb country dalért járó elismerést, és egy olyan díjjal is büszkélkedhet, amivel kevesen: 2010-ben ő nyerte Berlinben a Saddest Song World Champion, az a „Világ legszomorúbb dalért” járó világbajnoki címet. Az amerikai blues és country gyökerekből táplálkozó zenéje, a Nick Cave-től is ismert „gyilkos balladák” mondakör ihlette sötét mondanivalója, és multiinstrumelista, egyszemélyes zenekaros előadásai úgy ragadják magával a hallgatót, mint a halál éjfélkor egy lápvidéken, teliholdkor. Félelmetesen jó lesz.

Swing á la Django
A Magyarországon és külföldön már egyaránt sokszor bizonyított tagokból álló Swing à la Django együttes egy innovatív, hattagú zenekar.  
Hooten Hallers (USA)
Aki látta az Ozark című sorozatot, tudja, hogy a Missouriból érkező Hooten Hallers milyen vidékről is származik, aki nem, az nézze meg, és megtudja.
Psycho Mutants
Már több, mint tíz éve, hogy berobbantak Pécs könnyűzenei életébe sötét hangulatú, pszichedelikus, a voodoo swinget és rock'n roll-t tangóharmonikával házasító zenéjükkel a pszihomutánsok. 
Wallace (FR)
A négytagú francia zenekar vezetője, Erwan Naour tíz éve járja Franciaországot, Európát és a világot, és lép fel franciásan szomorkás, szívbemarkoló, emberközeli dalaival.
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu