Fellépők

Denaley Davidson (NZ)

- 2018. június 19. (kedd)

Denaley Davidson (NZ)
Denaley Davidson, aki már nyolc szólólemezt mondhat magáénak, Új-Zéland egyik legelismertebb művésze. 

2013-ban elnyerte a legjobb country albumért járó díjat, három egymást követő évben ő kapta a legjobb country dalért járó elismerést, és egy olyan díjjal is büszkélkedhet, amivel kevesen: 2010-ben ő nyerte Berlinben a Saddest Song World Champion, az a „Világ legszomorúbb dalért” járó világbajnoki címet. Az amerikai blues és country gyökerekből táplálkozó zenéje, a Nick Cave-től is ismert „gyilkos balladák” mondakör ihlette sötét mondanivalója, és multiinstrumelista, egyszemélyes zenekaros előadásai úgy ragadják magával a hallgatót, mint a halál éjfélkor egy lápvidéken, teliholdkor. Félelmetesen jó lesz.

Aurevoir
2015. márciusában indult útjára a zsámbéki fiatalokból álló aurevoir. zenekar. Már a kezdetektől fogva koncepciózusan jelen volt zenéjükben a sokszínűség.
Jumping Matt and his Combo feat Custom Big Band
Pribojszki Mátyás, az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, aki szólóban, különböző formációival, valamint együttesével, a Pribojszki Mátyás Banddel ...
I am Soyuz
Az énekes-dalszerző, multi-instrumentalista Bozóky Felicia 2012-ben kezdett zenei projektjébe. Játszik gitáron, ukulelén, bendzsón, melodikán és omnichordon.
ZAP (AUS,GR)
A világ számos pontja mellett két éve a Veszprémi Utcazenei Fesztivált is megjárt ZAP, avagy a The ZAP Show két ausztrál és egy görög zenészből álló excentrikus trió, amelynek tagjai Berlinben ...
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu