Fellépők

Faut qu’ca guinche (FR)

- 2018. június 21. (csütörtök)

Faut qu’ca guinche (FR)A Tiszavirág Fesztiválon tavaly fellépett együttesről azt írtuk egy éve, hogy: „A kimondhatatlan nevű francia zenekar zenéjére semmilyen más értelmes reakciót nem lehet elképzelni, csak azt, hogy lerúgjuk a cipőnket, és azonnal táncolni kezdünk a porban, vagy szerencsésebb esetben, a fűben.” 

Úgy tűnik, bejött a jóslatunk, mert óriási közönség-kedvenc lett a zenekar, olyannyira, hogy vissza is szavaztátok őket az idei fesztiválra is. Az egyszerűség kedvéért mondjuk, hogy punk-sanzonban utazó zenekar, amelynek nevét, azóta megtudtuk, kábé így kell kiejteni: „Fakszögáns”, ezt előre meg is hálálta: a tavalyi szolnoki fellépésük előtt megjelent J’ai embrassé un punk című ellenállhatatlan albumukat januárban kitették a YouTube-ra, így június 21-i koncertjükre teljesen felkészülve érkezhetünk. 

Voodoo Papa Duo
A Voodoo Papa Duo két multiinstrumentalista jóbarát nagyzenekari hangzást idéző, elsöprő energiájú formációja. Szert Zsigmond (Ex Paganza, Cabaret Medrano, Ütött-Kopott Angyal, Stukker) ...
Krokodill
A Krokodill Duó igazi latinos, vidám hangulatot varázsol, repertoárjukban rumba, cumbia, andalító és vérpezsdítő latin-amerikai dallamok szerepelnek.
ZAP (AUS,GR)
A világ számos pontja mellett két éve a Veszprémi Utcazenei Fesztivált is megjárt ZAP, avagy a The ZAP Show két ausztrál és egy görög zenészből álló excentrikus trió, amelynek tagjai Berlinben ...
I am Soyuz
Az énekes-dalszerző, multi-instrumentalista Bozóky Felicia 2012-ben kezdett zenei projektjébe. Játszik gitáron, ukulelén, bendzsón, melodikán és omnichordon.
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu