Fellépők

Faut qu’ca guinche (FR)

- 2018. június 21. (csütörtök)

Faut qu’ca guinche (FR)A Tiszavirág Fesztiválon tavaly fellépett együttesről azt írtuk egy éve, hogy: „A kimondhatatlan nevű francia zenekar zenéjére semmilyen más értelmes reakciót nem lehet elképzelni, csak azt, hogy lerúgjuk a cipőnket, és azonnal táncolni kezdünk a porban, vagy szerencsésebb esetben, a fűben.” 

Úgy tűnik, bejött a jóslatunk, mert óriási közönség-kedvenc lett a zenekar, olyannyira, hogy vissza is szavaztátok őket az idei fesztiválra is. Az egyszerűség kedvéért mondjuk, hogy punk-sanzonban utazó zenekar, amelynek nevét, azóta megtudtuk, kábé így kell kiejteni: „Fakszögáns”, ezt előre meg is hálálta: a tavalyi szolnoki fellépésük előtt megjelent J’ai embrassé un punk című ellenállhatatlan albumukat januárban kitették a YouTube-ra, így június 21-i koncertjükre teljesen felkészülve érkezhetünk. 

Jumping Matt and his Combo feat Custom Big Band
Pribojszki Mátyás, az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, aki szólóban, különböző formációival, valamint együttesével, a Pribojszki Mátyás Banddel ...
Selfish Murphy (Erdélyország)
Ír dallamokkal díszített Selfish Murphy kocsmapunk banda székelyföldről érkezik a Tiszavirág Fesztiválra megtáncoltatni legendásan jó közönségét.
Denaley Davidson (NZ)
Denaley Davidson, aki már nyolc szólólemezt mondhat magáénak, Új-Zéland egyik legelismertebb művésze. 
Aurevoir
2015. márciusában indult útjára a zsámbéki fiatalokból álló aurevoir. zenekar. Már a kezdetektől fogva koncepciózusan jelen volt zenéjükben a sokszínűség.
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu