Fellépők

Faut qu’ca guinche (FR)

- 2018. június 21. (csütörtök)

Faut qu’ca guinche (FR)A Tiszavirág Fesztiválon tavaly fellépett együttesről azt írtuk egy éve, hogy: „A kimondhatatlan nevű francia zenekar zenéjére semmilyen más értelmes reakciót nem lehet elképzelni, csak azt, hogy lerúgjuk a cipőnket, és azonnal táncolni kezdünk a porban, vagy szerencsésebb esetben, a fűben.” 

Úgy tűnik, bejött a jóslatunk, mert óriási közönség-kedvenc lett a zenekar, olyannyira, hogy vissza is szavaztátok őket az idei fesztiválra is. Az egyszerűség kedvéért mondjuk, hogy punk-sanzonban utazó zenekar, amelynek nevét, azóta megtudtuk, kábé így kell kiejteni: „Fakszögáns”, ezt előre meg is hálálta: a tavalyi szolnoki fellépésük előtt megjelent J’ai embrassé un punk című ellenállhatatlan albumukat januárban kitették a YouTube-ra, így június 21-i koncertjükre teljesen felkészülve érkezhetünk. 

Hooten Hallers (USA)
Aki látta az Ozark című sorozatot, tudja, hogy a Missouriból érkező Hooten Hallers milyen vidékről is származik, aki nem, az nézze meg, és megtudja.
Roy és Ádám Trió
Három rockzenész valódi hangszerekkel - Kohánszky Roy, Nagy Ádám, Csányi Zoltán - húsz éves zenekar, hat év után új lemez, új utak. A Roy és Ádám Trió egy mondatban. 
SZANTÁL ZENEKAR
Világzene felé hajló dallamok szolnoki zenészek tolmácsolásában.
Aurevoir
2015. márciusában indult útjára a zsámbéki fiatalokból álló aurevoir. zenekar. Már a kezdetektől fogva koncepciózusan jelen volt zenéjükben a sokszínűség.
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu