Fellépők

Hangácsi Márton

PálinKaLand színpad (Tisza Park) - 2017. június 14. (szerda)

Hangácsi MártonHangácsi Márton 1989-ben született Zalaegerszegen, 2009-ben költözött fel Budapestre, részben zenei karrierjének egyengetése miatt. Megpróbálkozott néhány zenei műhely munkájában részt venni, de kevesellte bennük a kreativitást, így úgy döntött, önállóan fejlődik, saját maga egyengeti pályáját, többek között az utcazenélésbe is belekóstolva. Szólómunkássága mellett különböző zenekarokban és alkalmi formációkban is közreműködött. A befektetett energia fokozatosan meg is térül a számára: 2012-ben például a Veszprémi Utcazene Fesztivál szakmai díjával jutalmazták.

 A 2012-es évben jelent meg első kislemeze is, Front címmel, két magyar és egy angol nyelvű dallal. Az idén megjelent Keep Going aztán segített Marcinak abban, hogy szélesebb rétegekhez is eljusson munkássága, stílusa, a dalt pedig a mai napig játssza az MR2 Petőfi.

A következő nagy állomás frissen megjelent kislemeze, a Don’t Lose Your Mind, amelyek videoklipje 2015. július 29-én debütált a Petőfi TV-ben, és természetesen a rádió is műsorára tűzte.Muriel
Mélyen a 60-as évek műfaji dszungelében gyökeret vert, URH barát rockzenekar a 2010-es évéből, a 2010-es éveknek. 
Nagy Barnabás
​A ceglédi énekes a 13+1 tagú, 2013-ban alakult Budapest Voices a cappella együttes tagja. A Budapest Voices mai magyar zenekaroktól ad elő dalokat, áthangszerelve és a capella ...
Tompos Kátya
Tompos Kátya koncertje egy varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar, és orosz nyelven.
Bánfi Miklós
A kézműves vásár utánozhatatlan hangulatáról Bánfi Miklós zongorista gondoskodik.
KIEMELT TÁMOGATÓINK