Fellépők

Harcsa Veronika

- 2017. június 13. (kedd)

Harcsa VeronikaHarcsa Veronika generációjának egyik legsokoldalúbb és legkiemelkedőbb énekese, aki Magyarországon túl egyre inkább kivívja a nemzetközi jazzközönség figyelmét is. 

Folyamatosan Európa-szerte koncertezik és írja dalait, jelenlegi fő projektje a Gyémánt Bálinttal közös akusztikFolyamatosan Európa-szerte koncertezik és írja dalait, jelenlegi fő projektje a Gyémánt Bálinttal közös akusztikus duó. Folyamatosan Európa-szerte koncertezik és írja dalait, jelenlegi fő projektje a Gyémánt Bálinttal közös akusztikus duó. 2014 óta a Művészetek Völgyében saját udvart vezet.
 
"Az egyik legjobb fiatal európai énekesnő Magyarországról jött." - Jazz Podium 2/2017

 
"Az egyik legjobb fiatal európai énekesnő Magyarországról jött." - Jazz Podium 2/2017us duó. 
 
"Az egyik legjobb fiatal európai énekesnő Magyarországról jött." - Jazz Podium 2/2017Tompos Kátya
Tompos Kátya koncertje egy varázslatos zenei utazás Angliától Oroszországig. Dalok angol, francia, bolgár, magyar, és orosz nyelven.
Inmates
Prison & Roll! A szolnoki csapat két éve mutatkozott be a Tiszavirágon, azóta jelentős változások történtek a bandában. A felállás és a repertoár egyaránt átalakult, több a country, ...
Bánfi Miklós
A kézműves vásár utánozhatatlan hangulatáról Bánfi Miklós zongorista gondoskodik.
Nagy Barnabás
​A ceglédi énekes a 13+1 tagú, 2013-ban alakult Budapest Voices a cappella együttes tagja. A Budapest Voices mai magyar zenekaroktól ad elő dalokat, áthangszerelve és a capella ...
KIEMELT TÁMOGATÓINK