Fellépők

Hooten Hallers (USA)

- 2018. június 19. (kedd)

Hooten Hallers (USA)
Aki látta az Ozark című sorozatot, tudja, hogy a Missouriból érkező Hooten Hallers milyen vidékről is származik, aki nem, az nézze meg, és megtudja.

De egyébként nem is szükséges, mert a zenéjükből, az amerikai kamionsofőr arcszőrzettel ellátott énekes érces hangjából, előadásmódjából, a zsigeri dobolásból, és a két pár tüdővel megszólaltatott szaxofonjátékból minden kiderül. A bluesos, folkos, countrys, nyers rock ’n’ rollba és hegyvidéki sírva vígadásba hajló zenét játszó triónál autentikusabb amerikai zenekart ritkán látunk, hallunk. Kihagyni a koncertjüket maga lenne a nyolcadik főbűn.

Takács Vilmos - Vilkó
Takács Vilkó nevét a Ganxsta Zolee és a Kartel, a MEN in the Box (Alice in Chains Tribute) együttesekből ismerhetjük, de korábban megfordult a Hollywood Rose(Guns ...
Karácsony János (James)
Az LGT egyik sikerkovácsa Karácsony János (James) önálló műsorral készül a Tiszavirágra.
Psycho Mutants
Már több, mint tíz éve, hogy berobbantak Pécs könnyűzenei életébe sötét hangulatú, pszichedelikus, a voodoo swinget és rock'n roll-t tangóharmonikával házasító zenéjükkel a pszihomutánsok. 
Wallace (FR)
A négytagú francia zenekar vezetője, Erwan Naour tíz éve járja Franciaországot, Európát és a világot, és lép fel franciásan szomorkás, szívbemarkoló, emberközeli dalaival.
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu