Fellépők

Hooten Hallers (USA)

- 2018. június 19. (kedd)

Hooten Hallers (USA)
Aki látta az Ozark című sorozatot, tudja, hogy a Missouriból érkező Hooten Hallers milyen vidékről is származik, aki nem, az nézze meg, és megtudja.

De egyébként nem is szükséges, mert a zenéjükből, az amerikai kamionsofőr arcszőrzettel ellátott énekes érces hangjából, előadásmódjából, a zsigeri dobolásból, és a két pár tüdővel megszólaltatott szaxofonjátékból minden kiderül. A bluesos, folkos, countrys, nyers rock ’n’ rollba és hegyvidéki sírva vígadásba hajló zenét játszó triónál autentikusabb amerikai zenekart ritkán látunk, hallunk. Kihagyni a koncertjüket maga lenne a nyolcadik főbűn.

The Mabon Dawud Republic
A The Mabon Dawud Republic többek között a SoulClap Budapest, a Qualitons, a Jü és a Zuboly tagjainak afrobeat formációja, akik emellett még tucatnyi más formációban zenélnek együtt – a mintegy ...
Nico et Sa Fougére (Fr)
A francia popkultúrában jártas zenekedvelőknek támpontot adhat az, hogy a Nico et Sa Fougére duóját olyan előadók inspirálták, mint Renaud, Brassens, Brel és Ferrat,.
Siklósi Örs (AWS)
2006 óta az AWS zenekar énekese, barátaival zenél. 2015-ben a zenekar mellett létrehozta szólóegyüttesét, amely az 'ersch' nevet viseli.  
Ellas Duó
Ellas Duó: Csiki Ágnes: gitár, ukulele;  Tóth Bernát Réka: ének
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu