Fellépők

Krakow street Band (PL)

Maláta színpad (Tiszai hajósok tere) - 2018. június 19. (kedd)

Krakow street Band (PL)A Krakow Street Band kilenc profi zenészből áll, akik különböző zenekarokban játszanak, és a helyiek illetve a turisták nagy örömére gyakran összegyűlnek Krakkó fő terén, és örömzenélnek.

A zenekar 2014-ben kezdett népszerűsödni Lengyelországban, amikor is közösségi finanszírozással elkészítették első nagylemezüket, majd részt vettek egy milliók által nézett, Must Be The Music nevű tehetségkutató versenyen. Második albumukat 2015-ben jelentették meg Dedicated To Jerzy Wójcik, amivel az első lengyel bluegrass zenész emléke előtt tisztelegtek, és még az évben elnyerték az ország legnevesebb blues magazinjától a megtisztelő „Év zenekara” címet. Ha kíváncsiak vagytok, miért, június 19-én megtudhatjátok.

Musicum
2012-ben alakultak, Amadeus Rock&Roll Zenekar néven. Olyan zenészekkel indultak, akik már ezt megelőzőleg is tagjai voltak nevesebb szolnoki formációknak, mint például az Origo, vagy az ...
Roy és Ádám Trió
Három rockzenész valódi hangszerekkel - Kohánszky Roy, Nagy Ádám, Csányi Zoltán - húsz éves zenekar, hat év után új lemez, új utak. A Roy és Ádám Trió egy mondatban. 
Ellas Duó
Ellas Duó: Csiki Ágnes: gitár, ukulele;  Tóth Bernát Réka: ének
Psycho Mutants
Már több, mint tíz éve, hogy berobbantak Pécs könnyűzenei életébe sötét hangulatú, pszichedelikus, a voodoo swinget és rock'n roll-t tangóharmonikával házasító zenéjükkel a pszihomutánsok. 
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu