Fellépők

Krakow street Band (PL)

Maláta színpad (Tiszai hajósok tere) - 2018. június 19. (kedd)

Krakow street Band (PL)A Krakow Street Band kilenc profi zenészből áll, akik különböző zenekarokban játszanak, és a helyiek illetve a turisták nagy örömére gyakran összegyűlnek Krakkó fő terén, és örömzenélnek.

A zenekar 2014-ben kezdett népszerűsödni Lengyelországban, amikor is közösségi finanszírozással elkészítették első nagylemezüket, majd részt vettek egy milliók által nézett, Must Be The Music nevű tehetségkutató versenyen. Második albumukat 2015-ben jelentették meg Dedicated To Jerzy Wójcik, amivel az első lengyel bluegrass zenész emléke előtt tisztelegtek, és még az évben elnyerték az ország legnevesebb blues magazinjától a megtisztelő „Év zenekara” címet. Ha kíváncsiak vagytok, miért, június 19-én megtudhatjátok.

Ellas Duó
Ellas Duó: Csiki Ágnes: gitár, ukulele;  Tóth Bernát Réka: ének
Jumping Matt and his Combo feat Custom Big Band
Pribojszki Mátyás, az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, aki szólóban, különböző formációival, valamint együttesével, a Pribojszki Mátyás Banddel ...
Swing á la Django
A Magyarországon és külföldön már egyaránt sokszor bizonyított tagokból álló Swing à la Django együttes egy innovatív, hattagú zenekar.  
Krokodill
A Krokodill Duó igazi latinos, vidám hangulatot varázsol, repertoárjukban rumba, cumbia, andalító és vérpezsdítő latin-amerikai dallamok szerepelnek.
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu