Fellépők

Nuju (I)

- 2018. június 23. (szombat)

Nuju (I)
Az olasz zenét rockkal és turbo-folkkal ötvöző Nuju pályafutása 2009 elején indult.

2009 júliusában már meg is nyertek egy független kiadók által szervezett zenei versenyt, októberben pedig Voci di Marinai című dalukat megválasztották az év legjobbjának a feltörekvő zenekarok közt. A zenekar nevét viselő első albumukat 2010-ben jelentették meg, idén pedig már hetedik nagylemezüket adták ki Storie Vere di una Nave Fantasma címen. Az albumot beharangozó kislemez egészen friss, március 9-én jött ki Denaro címmel, és leegyszerűsítve arról szól, hogy mi ér többet: a pénz vagy az élet. Aki ott lesz a koncertjükön, nyilván tudja a választ.

Roy és Ádám Trió
Három rockzenész valódi hangszerekkel - Kohánszky Roy, Nagy Ádám, Csányi Zoltán - húsz éves zenekar, hat év után új lemez, új utak. A Roy és Ádám Trió egy mondatban. 
Jónás Vera Experiment
Jónás Vera és zenekara idei éve is annyira mozgalmas, mint a tavalyi: Santana után léptek fel egy lengyel fesztivál nagyszínpadán, végig fesztiválozzák a nyarat, majd szeptemberben Ázsiába ...
Nico et Sa Fougére (Fr)
A francia popkultúrában jártas zenekedvelőknek támpontot adhat az, hogy a Nico et Sa Fougére duóját olyan előadók inspirálták, mint Renaud, Brassens, Brel és Ferrat,.
Krakow street Band (PL)
A Krakow Street Band kilenc profi zenészből áll, akik különböző zenekarokban játszanak, és a helyiek illetve a turisták nagy örömére gyakran összegyűlnek Krakkó fő terén, és ...
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu