Fellépők

Nuju (I)

- 2018. június 23. (szombat)

Nuju (I)
Az olasz zenét rockkal és turbo-folkkal ötvöző Nuju pályafutása 2009 elején indult.

2009 júliusában már meg is nyertek egy független kiadók által szervezett zenei versenyt, októberben pedig Voci di Marinai című dalukat megválasztották az év legjobbjának a feltörekvő zenekarok közt. A zenekar nevét viselő első albumukat 2010-ben jelentették meg, idén pedig már hetedik nagylemezüket adták ki Storie Vere di una Nave Fantasma címen. Az albumot beharangozó kislemez egészen friss, március 9-én jött ki Denaro címmel, és leegyszerűsítve arról szól, hogy mi ér többet: a pénz vagy az élet. Aki ott lesz a koncertjükön, nyilván tudja a választ.

Takács Vilmos - Vilkó
Takács Vilkó nevét a Ganxsta Zolee és a Kartel, a MEN in the Box (Alice in Chains Tribute) együttesekből ismerhetjük, de korábban megfordult a Hollywood Rose(Guns ...
Wallace (FR)
A négytagú francia zenekar vezetője, Erwan Naour tíz éve járja Franciaországot, Európát és a világot, és lép fel franciásan szomorkás, szívbemarkoló, emberközeli dalaival.
Selfish Murphy (Erdélyország)
Ír dallamokkal díszített Selfish Murphy kocsmapunk banda székelyföldről érkezik a Tiszavirág Fesztiválra megtáncoltatni legendásan jó közönségét.
I am Soyuz
Az énekes-dalszerző, multi-instrumentalista Bozóky Felicia 2012-ben kezdett zenei projektjébe. Játszik gitáron, ukulelén, bendzsón, melodikán és omnichordon.
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu