Fellépők

Nuju (I)

- 2018. június 23. (szombat)

Nuju (I)
Az olasz zenét rockkal és turbo-folkkal ötvöző Nuju pályafutása 2009 elején indult.

2009 júliusában már meg is nyertek egy független kiadók által szervezett zenei versenyt, októberben pedig Voci di Marinai című dalukat megválasztották az év legjobbjának a feltörekvő zenekarok közt. A zenekar nevét viselő első albumukat 2010-ben jelentették meg, idén pedig már hetedik nagylemezüket adták ki Storie Vere di una Nave Fantasma címen. Az albumot beharangozó kislemez egészen friss, március 9-én jött ki Denaro címmel, és leegyszerűsítve arról szól, hogy mi ér többet: a pénz vagy az élet. Aki ott lesz a koncertjükön, nyilván tudja a választ.

Roy és Ádám Trió
Három rockzenész valódi hangszerekkel - Kohánszky Roy, Nagy Ádám, Csányi Zoltán - húsz éves zenekar, hat év után új lemez, új utak. A Roy és Ádám Trió egy mondatban. 
Nico et Sa Fougére (Fr)
A francia popkultúrában jártas zenekedvelőknek támpontot adhat az, hogy a Nico et Sa Fougére duóját olyan előadók inspirálták, mint Renaud, Brassens, Brel és Ferrat,.
ZAP (AUS,GR)
A világ számos pontja mellett két éve a Veszprémi Utcazenei Fesztivált is megjárt ZAP, avagy a The ZAP Show két ausztrál és egy görög zenészből álló excentrikus trió, amelynek tagjai Berlinben ...
Musicum
2012-ben alakultak, Amadeus Rock&Roll Zenekar néven. Olyan zenészekkel indultak, akik már ezt megelőzőleg is tagjai voltak nevesebb szolnoki formációknak, mint például az Origo, vagy az ...
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu