Fellépők

Sophie Maurin (FR)

- 2017. június 15. (csütörtök)

Sophie Maurin (FR)A francia zongorista, dalszerző-énekesnő, Sophie Maurin az fajta előadó, akitől a magyarok hamarabb lágyulnak, mint a pálinkától: tiszta, képzett énekhangja és bájos, vidám, kicsit excentrikus, de nem magamutogató, inkább csak felszabadult személyisége magával ragad a kisgyerekektől a kérges lelkű nagypapáikig mindenkit.

 Fantasztikus muzikalitással adja elő kedves-derűs dalait – nézzük csak meg Far Away című szerzeményének akusztikus változatát (mely dalt egyébként Jamie Cullummal vitt sikerre három éve.) 2010-ben kezdte el első dalait megjelentetni, első Sophie Maurin című nagylemeze pedig 2013-ban jött ki. Lélekbizsergető koncert lesz. 

Harcsa Veronika
Harcsa Veronika generációjának egyik legsokoldalúbb és legkiemelkedőbb énekese, aki Magyarországon túl egyre inkább kivívja a nemzetközi jazzközönség figyelmét is. 
Muriel
Mélyen a 60-as évek műfaji dszungelében gyökeret vert, URH barát rockzenekar a 2010-es évéből, a 2010-es éveknek. 
Czutorborsók - koncert gyerekenek
Még 2013 nyarán Czutor Zoltánt kereste fel azzal az ötlettel Gubás Gabi színésznő és Pálfy Zsolt zenész, hogy adjanak ki egy új, gyermekeknek szóló dalgyűjteményt. Fél évre rá, ...
Gypo Circus
A zenekart öt gyökeresen eltérő zenei és társadalmi háttérrel rendelkező muzsikus hozta létre. A tagok régi álma volt egy olyan zenekar létrehozása, ahol az ethno és az indie (bármit ...
KIEMELT TÁMOGATÓINK