Fellépők

Takács Noémi / Noémo

- 2018. június 23. (szombat)

Takács Noémi / Noémo
A NOÉMO Zenekar egy 2013 őszén alakult pop formáció. Névadója, frontembere és dalszerzője Takács Noémi, énekesnő.

A zenekar célja saját zenei világuk és gondolataik színpadra állítása. A zenekar hitvallása, hogy a harsány és trendi sikernél fontosabb, tartalmas és a saját korosztályuk világlátását, problémáit tükröző dalokkal lépjenek akár kisebb, de értő közönség elé. A formáció tagjai szakmailag képzett, fiatal muzsikusok, többségük a Kőbányai Zenei Stúdió volt, illetve jelenlegi növendéke.
A tagok: Bécsy Bence – elektromos gitár, Kovács Dávid – basszusgitár, Papp Csaba – dob, Táborszky Bence – trombita, Tempfli Erik – zongora, Takács Noémi – ének, gitár.
A zenészek többségét ismerheti már a nagyközönség. Noémi az Emil.RuleZ!- Gyere át c. lemezén tűnt fel először, számos alkalommal volt vendége a Fekete- Kovács Kornél vezette Modern Art Orchestrának, a Budapest Voices tagja volt, valamint a BülBüls aranytorkú fülemüléjeként hallhatta az ország „A Dal“ című műsorban, az országos rádiókban, a zenei színtér színpadain. Dávid játéka a Ganxsta Zolee és a Kartel koncertjeiről lehet ismerős, Csaba az Odett csapatát erősíti, Erik pedig a Syrius Legacy koncertjein hallható.

Jumping Matt and his Combo feat Custom Big Band
Pribojszki Mátyás, az egyik legismertebb hazai és európai szinten is jegyzett, elismert szájharmonikás, aki szólóban, különböző formációival, valamint együttesével, a Pribojszki Mátyás Banddel ...
Swing á la Django
A Magyarországon és külföldön már egyaránt sokszor bizonyított tagokból álló Swing à la Django együttes egy innovatív, hattagú zenekar.  
Nico et Sa Fougére (Fr)
A francia popkultúrában jártas zenekedvelőknek támpontot adhat az, hogy a Nico et Sa Fougére duóját olyan előadók inspirálták, mint Renaud, Brassens, Brel és Ferrat,.
Roy és Ádám Trió
Három rockzenész valódi hangszerekkel - Kohánszky Roy, Nagy Ádám, Csányi Zoltán - húsz éves zenekar, hat év után új lemez, új utak. A Roy és Ádám Trió egy mondatban. 
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu