Fellépők

Takács Noémi / Noémo

- 2018. június 23. (szombat)

Takács Noémi / Noémo
A NOÉMO Zenekar egy 2013 őszén alakult pop formáció. Névadója, frontembere és dalszerzője Takács Noémi, énekesnő.

A zenekar célja saját zenei világuk és gondolataik színpadra állítása. A zenekar hitvallása, hogy a harsány és trendi sikernél fontosabb, tartalmas és a saját korosztályuk világlátását, problémáit tükröző dalokkal lépjenek akár kisebb, de értő közönség elé. A formáció tagjai szakmailag képzett, fiatal muzsikusok, többségük a Kőbányai Zenei Stúdió volt, illetve jelenlegi növendéke.
A tagok: Bécsy Bence – elektromos gitár, Kovács Dávid – basszusgitár, Papp Csaba – dob, Táborszky Bence – trombita, Tempfli Erik – zongora, Takács Noémi – ének, gitár.
A zenészek többségét ismerheti már a nagyközönség. Noémi az Emil.RuleZ!- Gyere át c. lemezén tűnt fel először, számos alkalommal volt vendége a Fekete- Kovács Kornél vezette Modern Art Orchestrának, a Budapest Voices tagja volt, valamint a BülBüls aranytorkú fülemüléjeként hallhatta az ország „A Dal“ című műsorban, az országos rádiókban, a zenei színtér színpadain. Dávid játéka a Ganxsta Zolee és a Kartel koncertjeiről lehet ismerős, Csaba az Odett csapatát erősíti, Erik pedig a Syrius Legacy koncertjein hallható.

Roy és Ádám Trió
Három rockzenész valódi hangszerekkel - Kohánszky Roy, Nagy Ádám, Csányi Zoltán - húsz éves zenekar, hat év után új lemez, új utak. A Roy és Ádám Trió egy mondatban. 
Siklósi Örs (AWS)
2006 óta az AWS zenekar énekese, barátaival zenél. 2015-ben a zenekar mellett létrehozta szólóegyüttesét, amely az 'ersch' nevet viseli.  
Wallace (FR)
A négytagú francia zenekar vezetője, Erwan Naour tíz éve járja Franciaországot, Európát és a világot, és lép fel franciásan szomorkás, szívbemarkoló, emberközeli dalaival.
Denaley Davidson (NZ)
Denaley Davidson, aki már nyolc szólólemezt mondhat magáénak, Új-Zéland egyik legelismertebb művésze. 
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu