Fellépők

Wallace (FR)

- 2018. június 22. (péntek)

Wallace (FR)
A négytagú francia zenekar vezetője, Erwan Naour tíz éve járja Franciaországot, Európát és a világot, és lép fel franciásan szomorkás, szívbemarkoló, emberközeli dalaival.

A sanzon-swing-rock háromszögben alkotó zenekar énekesének hangját úgy írták le, hogy olyan, mintha egy csiszolópapírt bársonyba csomagoltak volna. A jellemzően két gitár-hegedű-billentyűsök felállásban megszólaló Wallace koncertjei leginkább a romantikus lelkű, de tettre kész zenerajongókat szólítják meg, illetve mindenkit, akinek a lelke rezonál a francia sanzonok magával ragadó hangulatára.

Karácsony János (James)
Az LGT egyik sikerkovácsa Karácsony János (James) önálló műsorral készül a Tiszavirágra.
Siklósi Örs (AWS)
2006 óta az AWS zenekar énekese, barátaival zenél. 2015-ben a zenekar mellett létrehozta szólóegyüttesét, amely az 'ersch' nevet viseli.  
The Mabon Dawud Republic
A The Mabon Dawud Republic többek között a SoulClap Budapest, a Qualitons, a Jü és a Zuboly tagjainak afrobeat formációja, akik emellett még tucatnyi más formációban zenélnek együtt – a mintegy ...
Roy és Ádám Trió
Három rockzenész valódi hangszerekkel - Kohánszky Roy, Nagy Ádám, Csányi Zoltán - húsz éves zenekar, hat év után új lemez, új utak. A Roy és Ádám Trió egy mondatban. 
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu