Fellépők

ZAP (AUS,GR)

- -1. november 30. (szerda)

ZAP (AUS,GR)
A világ számos pontja mellett két éve a Veszprémi Utcazenei Fesztivált is megjárt ZAP, avagy a The ZAP Show két ausztrál és egy görög zenészből álló excentrikus trió, amelynek tagjai Berlinben találkoztak először egymással, és ott kezdtek el együtt zenélni. 

Akusztikus gitáron, trombitán, mini csörgődobon és saját készítésű barkács-hangszereken, kissé idióta jelmezekben, szerelésben vagy épp flip-flopban előadott, életvidám swingjük az a fajta zene, ami egyből jókedvre deríti és táncra készteti hallgatóit, vagy, ahogy honlapjukon olvashatjuk: „leveszi róluk a terhet, és felbuborékoztatja a fürdővizüket.”

Ellas Duó
Ellas Duó: Csiki Ágnes: gitár, ukulele;  Tóth Bernát Réka: ének
The Mabon Dawud Republic
A The Mabon Dawud Republic többek között a SoulClap Budapest, a Qualitons, a Jü és a Zuboly tagjainak afrobeat formációja, akik emellett még tucatnyi más formációban zenélnek együtt – a mintegy ...
Siklósi Örs (AWS)
2006 óta az AWS zenekar énekese, barátaival zenél. 2015-ben a zenekar mellett létrehozta szólóegyüttesét, amely az 'ersch' nevet viseli.  
Hooten Hallers (USA)
Aki látta az Ozark című sorozatot, tudja, hogy a Missouriból érkező Hooten Hallers milyen vidékről is származik, aki nem, az nézze meg, és megtudja.
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu