Fellépők

ZAP (AUS,GR)

- -1. november 30. (szerda)

ZAP (AUS,GR)
A világ számos pontja mellett két éve a Veszprémi Utcazenei Fesztivált is megjárt ZAP, avagy a The ZAP Show két ausztrál és egy görög zenészből álló excentrikus trió, amelynek tagjai Berlinben találkoztak először egymással, és ott kezdtek el együtt zenélni. 

Akusztikus gitáron, trombitán, mini csörgődobon és saját készítésű barkács-hangszereken, kissé idióta jelmezekben, szerelésben vagy épp flip-flopban előadott, életvidám swingjük az a fajta zene, ami egyből jókedvre deríti és táncra készteti hallgatóit, vagy, ahogy honlapjukon olvashatjuk: „leveszi róluk a terhet, és felbuborékoztatja a fürdővizüket.”

Wallace (FR)
A négytagú francia zenekar vezetője, Erwan Naour tíz éve járja Franciaországot, Európát és a világot, és lép fel franciásan szomorkás, szívbemarkoló, emberközeli dalaival.
Holy Chicks
Budapest legvagányabb csajformációja nem jön zavarba a zúzós gitár- és dobszólóktól.
Papaver Cousins
A Papaver Cousins Nagy Barnabás és Szendrey-Nagy Olivér zenei rokonságában fogant folk-duó, melyben a két dalszerző-előadó kendőzetlen őszinteséggel mesél félelmeiről, ...
Krokodill
A Krokodill Duó igazi latinos, vidám hangulatot varázsol, repertoárjukban rumba, cumbia, andalító és vérpezsdítő latin-amerikai dallamok szerepelnek.
KIEMELT TÁMOGATÓINK
Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata Emberi Er?források Minisztériuma Alfa Nova
Nemzeti Kultúrális Alap Stadler Energott

TOVÁBBI TÁMOGATÓINK
McHale Le Bélier New York Café & Bistro NHSZ Szolnok
Szolnoki Sportcentrum Amadeus Rádió Aktív Rádió Hangfoglaló K-Project Ingatlanfejlesztő Kft.

Hegedűs Csőszerelvény és Fűtéstechnikai Kft. HCA Holland colours szoljon.hu