Általános tudnivalók

Általános információk a 2017. évi Szolnoki Tiszavirág Fesztiválról.

NYITVATARTÁS

A fesztiválon lévő értékesítők, kiállítók napi nyitvatartási rendje idén a következőképpen alakul,

Kedd 16:30-01:00
Szerda 16:30-01:00
Csütörtök 16:30-01:00
Péntek 16:30-02:00
Szombat 16:30-02:00
Ez annyit jelent, hogy a nyitási időpont ettől lehet korábban, de a zárási időpontok a kiállítóknak kötelezően betartandó!

CSEH TAMÁS PROGRAM
A Cseh Tamás program és a Tiszavirág Fesztivál évekkel ezelőtt egymásra talált és a partneri viszony továbbra is töretlen, hiszen a célok és a lehetőségek ideális találkozásáról van szó, nevezetesen a színvonalas zenei produkciók, feltörekvő zenekarok bemutatkozási lehetőségéről. Az idei évben a CsehTamás program keretében 5 zenekar is fellép a fesztiválon.

Az NKA Cseh Tamás Program célja a magyar könnyűzene támogatása, színvonalas produkciók fellépési lehetőségeinek és népszerűsítésének elősegítése. A Program kilenc alprogramból áll: induló zenekarokat, vidéki klubokat, helyi és kisközösségi tv-ket, rádiókat, print és online médiát, előzenekaros formációkat, nemzetközi turnékat támogat pályázatok révén, és külön alprogramok segítik a magyar könnyűzenei örökség megőrzését, a zenei menedzsment-oktatást, a jogdíjbevételek növekedését és vidéki tehetségkutatók támogatását. 

A Cseh Tamás program szervezésében idén a Tiszavirág Fesztiválon fellép:

Hangácsi Márton
Antonia Vai
Éva Presszó
Apey


KERÉKPÁRTÁROLÓ
 
Autó helyett gyertek bicajjal, mert tekerni jó, zöldterületen vagyunk, bánjunk rendesen a környezettel, ha már megadatott nekünk ez a csodásan hangulatos folyópart. És hogy ne kelljen aggódni a drótszamár hogyléte 
miatt, a kerékpárok felvigyázását elkerített területen biztosítjuk 16:30 és 01:30 között.
 
 
KARSZALAG GYEREKEKNEK

A gyerekkel érkezők az Info Pont faházban (Borházak Utcája, legelső faház) karszalagokat vehetnek át, amelyeken feltüntetjük a gyermek nevét és a kísérő felnőtt telefonszámát. Ugyanez a karszalag a gyerekvilág foglalkoztatóban is térítésmentesen megkapható

 
KIEMELT TÁMOGATÓINK